Ana-Maria, dispărută de la școală, găsită într-o scară de bloc. Își aștepta părinții să vină acasă din străinătate

Ana-Maria este o fetiță de 12 ani din Piatra Neamț. Ea a fost dată dispărută, vineri, în jurul orei 13:00, după ce a plecat de la școală.

Responsabilitatea față de fetița de 12 ani era mare. Ea stă la o cunoștință a părinților săi. 

Ana-Maria a fost căutată de echipaje de Investigații Criminale, agenți de poliție, jandarmi și voluntari. A fost găsită într-o scară de bloc, sâmbătă dimineață. Poate deznodământul a fost unul fericit, dar nu și pentru Ana-Maria. 

Catrinel Dana Cojocaru, din Piatra Neamț, scrie, pe Facebook, că Ana-Maria a mers în scara de bloc unde cândva a locuit cu părinții săi, în chirie, pentru părinții i-au spus că vor veni acasă, de la muncă din străinătată, și a vrut să-i aștepte, să le facă o surpriză. A stat alături de ei acolo până când au fost nevoiți să plece la muncă. Pe Ana-Maria au lăsat-o în grija unei cunoștințe apropiate. 

”Ajunsese acolo, însă, pentru că a stat acolo cu chirie, în urmă cu ceva timp. A stat alături de părinții ei care au fost nevoiți să plece la munca in străinătate și să o lase în grija unei cunoștințe apropiate. A mers acolo pentru că PĂRINȚII i-au spus ca vor veni acasă! Și fetița s-a bucurat că îi va revedea. Și a mers acolo să îi aștepte, să se bucure de venirea lor; a mers acolo unde a știut ea că a avut clipe fericite!!! Doar că, între timp, planurile s-au schimbat și ei nu au mai venit. Iar fetița a rămas să viseze in scara unui bloc în care a trăit clipele ei de fericire...” scrie Dana Cojocaru, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel