Ana Birchall, întâlnire cu Khalaf Khalafov

Bogdan Cotigă / 04 sep 2018 / 19:33 Salveaza PDF Comentarii
Ana Birchall
Descriere foto: Ana Birchall

Vicepremierul Ana Birchall a avut o întâlnirecu  cu rezultate bune Khalaf Khalafov, vice-ministrul afacerilor externe al Republicii Azerbaidjan. 

Oficialul român a povestit pe Facebook cum a decurs întâlnirea. "Am avut astăzi o întrevedere foarte bună cu domnul Khalaf Khalafov, vice-ministrul afacerilor externe al Republicii Azerbaidjan. Am subliniat nivelul excelent al relațiilor bilaterale România – Azerbaidjan, în contextul parteneriatului strategic dintre țările noastre.

Am subliniat că, pentru țara noastră, Azerbaidjanul este un partener strategic valoros, România fiind printre primele state care a recunoscut independența Azerbaidjanului și primul stat membru UE care a semnat oDeclarație de Parteneriat Strategic cu Baku.

În același timp, în anul 2018, atât România cât și Azerbaidjan sărăbătoresc cenetenarul unor importante evenimente istorice. În cadrul întâlnirii am discutat teme de intres comun, accentuând dorința ambelor părți de a dezvolta parteneriatul strategic, în special pe dimensiunea economică.

De asemenea, am subliniat importanța convocării, în cursul anului 2018, a celei de a cincea sesiuni a Comisiei Mixte Interguvernamentale de cooperare economică și tehnico-științifică România-Republica Azerbaidjan", a scris Birchall. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27