AN ȘCOLAR 2020 - 2021. Dâncu, informații TERIBILE cu o zi înainte de începerea școlilor: NU s-a vorbit în România! / VIDEO

Vasile Dâncu (PSD) a susținut o conferință de presă, duminică, înainte de începerea anului școlar 2020-2021.

„Avem 14.000 de profesori în România care sunt aproape de pensionare. Acești oameni sunt mult mai afectați de pandemie și de începutul școlii. De asemenea, acești oameni nu sunt nici pregătiți destul de bine și e greu să aibă resurse să se pregătească pentru școala hibrid sau școala online. Un raport european arată că, în România, suntem pe ultimul în ceea ce privește capacitățile de utilizare a tehnologiilor noi”, a spus Vasile Dâncu.

„Peste 40 la sută dintre familiile cu copii au cel puțin doi copii care vor trebui să învețe pe o singură tabletă, în cazul în care o vor avea, pentru că foarte mulți nu vor ajunge la asta”, a continuat Dâncu. 

„Peste 50.000 de gospodării din România nu au energie electrică. Deci, chiar dacă ar primi tablete, nu au semnal, nu au curent”, a a adăugat acesta. 

„Și un lucru care e foarte grav - nu s-a vorbit în România în ultima perioadă - este legat de adaptarea curriculară. (...) Noi nu avem indicații pentru profesori, ce să facă, cum să ducă programa”, a precizat Vasile Dâncu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel