DCNews Lifestyle Trei greşeli grave pe care le faci când găteşti peşte. Nu ţi-a spus nimeni asta până acum

Trei greşeli grave pe care le faci când găteşti peşte. Nu ţi-a spus nimeni asta până acum

Iată care sunt cele mai grave greşeli pe care le fac bucătăresele


Îl puneţi în tigaie așa cum l-aţi cumpărat

Multe gospodine pun peştele în tigaie aşa cum l-au cumpărat, fără să-l cureţe sau să-l felieze corespunzător. Dacă este un pește mic, cum ar fi hamsia, îl putem prăji întreg dar mai întâi trebuie să-l curățăm. Dacă este un peşte mare, trebuie să-l feliem cu un cuţit adecvat. 

Citeşte şi Cum să cureţi usturoiul într-un minut. Acesta este secretul

Nu-l uscați înainte de a-l găti

Înainte de a-l pune în tigaie, peştete trebuie uscat foarte bine. În acest fel, peştele va fi gătit mai bine. 

Puneţi sare înainte de a-l găti 

Peştele îşi va pierde gustul dacă îl săraţi înainte să-l puneţi în tigaie. Acesta nu va mai fi la fel de suculent. Astfel că, marii bucătari recomandă să adăugaţi sare peştelui numai după ce l-aţi gătit. 

Citeşte şi Omletă cu cartofi, cea mai uşoară şi gustoasă reţetă. Este gata în doar câteva minute

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele