DCNews Lifestyle Pui cu bere, reţetă fabuloasă. Secretul bucătarilor

Pui cu bere, reţetă fabuloasă. Secretul bucătarilor

Ingrediente 

Pulpe de pui

1 Ceapă 

1 morcov 

1 pahar de bere

Cimbru 

Sare - după gust

Piper- după gust

Ulei de măsline

VEZI ŞI Strudel de mere, reţeta secretă a marilor patiseri. Doar aşa îţi va ieşi delicios

 

Cum se face rețeta de pui cu bere

Pasul 1. Începem să curăţăm şi să tocăm ceapa şi morcovul. 

Pasul 2. Condimentăm pulpele de pui.

Pasul 3. Adăugați ulei într-o tigaie și încălziți la foc mediu.

Pasul 4. Puneţi legumele în tigaie şi după aproximativ 10 minute adăugaţi şi pulpele de pui. Turnăm paharul cu bere, adăugăm cimbrul, sare şi piperul. Se lasă la foc mediu timp de aproximativ 40 de minute până când sosul se îngroaşă.

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele