DCNews Lifestyle Nu arunca apa în care au fiert pastele! Beneficiu extraordinar! Singura situație când face rău

Nu arunca apa în care au fiert pastele! Beneficiu extraordinar! Singura situație când face rău

paste

Cel mai probabil, după ce le găteați, aruncați apa au fiert. De acum înainte, vă veți gândi de două ori înainte să o aruncați pentru că vă vom spune cât este de utilă.

Asociația Food Tank, prin președintele său, Danielle Nierenberg, a transmis: "data viitoare când faceți paste, nu aruncați apa după fierbere! Lăsați-o să se răcească și folosiți-o ca apă pentru plantele dumneavoastră", scrie Daily Mail.

Când pastele sunt fierte, amidonul prezent rămâne în apă, fiind excelent pentru plante. Conține substanțe nutritive excelente pentru creșterea plantelor și, de asemenea, acționează ca îngrășământ.

Atenție însă! Dacă pastele au fost gătite în apă în care ați pus sare, apa nu mai este utilă pentru plante, motiv pentru care o puteți arunca. 

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele