DCNews Lifestyle Minciunele, reţeta tradiţională. Aşa le făcea bunica

Minciunele, reţeta tradiţională. Aşa le făcea bunica

Ingrediente

Jumătate de kilogram de făină

Un cubuleţ de drojdie

O cană de apă minerală

4 linguri de zahăr

Ulei

Un praf de sare

Citeşte şi Griş cu lapte, desertul copilăriei. Reţeta care îţi lasă gura apă

Mod de preparare

Se cerne făina, se adaugă drojdia, un praf de sare, zahărul şi apa minerală, după care se frământă aluatul. Adăugaţi o lingură de ulei şi frământaţi în continuare. Se lasă la dospit aproximativ 20 de minute, după care se întinde şi se fac minciunelele în formă de fundiţă. Se prăjesc în ulei încins şi se pot pudra cu zahăr. 

Citeşte şi Tartă de mere, reţeta cu care nu dai greş. Acesta este secretul

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele