DCNews Lifestyle Friptura de porc frecată cu scorțișoară, un truc excelent. Rezultatul te va da pe spate!

Friptura de porc frecată cu scorțișoară, un truc excelent. Rezultatul te va da pe spate!

Friptura de porc iese mai picantă, dacă frecaţi cu scorţişoară partea mai grasă a fripturii şi dacă turnaţi bere în timpul preparării fripturii. Astfel, se formează o crustă grozavă.

Pentru a obţine o friptură de pasăre frumos rumenită ungeţi-o înainte de a o introduce la cuptor cu un strat subţire de zahăr praf.

Carnea care trebuie marinată capătă un gust excelent dacă se pune în suc de ananas.

De asemenea, pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar. Pentru o carne mai fragedă, aceasta trebuie tăiată de fiecare dată contra fibrei.

Vezi și: Ce se întâmplă dacă încălzești zahărul pudră în cuptor. Efect uimitor!

 Înainte de a căli ceapa, pune zahăr în tigaie. Trucul acesta este fabulos. Rezultatul, pe măsură!

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele