DCNews Lifestyle Cum să faci cea mai bună friptură de porc la cuptor. Nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun

Cum să faci cea mai bună friptură de porc la cuptor. Nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun

Friptură

Ingrediente

Ceafă de porc, muşchi sau pulpă

Cârnaţi

Sare

Piper

Cimbru

O lingură de ulei

Un pahar de vin alb

Citeşte şi Cum să faci maioneza perfectă pentru salata de boeuf. Reţeta cu care nu dai greş

Mod de preparare

Pasul 1. Porţionăm carnea, apoi o condimentăm cu sare, piper şi cimbru. Se unde tava cu puţin ulei, aşezăm carnea şi cârnaţii. Adăugăm un pahar de vin alb, apoi acoperim carnea cu apă. Se introduce la cuptor la o temperatură de 180 de grade.

Se întorc bucăţile de carne în momentul în care s-au rumenit pe o parte. După ce s-au rumenit şi pe cealaltă parte, iar apa a scăzut, este momentul să scoateţi carnea din cuptor.

Poftă bună!

Citeşte şi Cum să aranjezi masa de Crăciun. Cele mai bune idei

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele