DCNews Lifestyle Chipsuri de cartofi, reţeta pas cu pas

Chipsuri de cartofi, reţeta pas cu pas

Ingrediente 

Un kilogram de cartofi

Ulei de măsline 

Sare

Citeşte şi Aşa faci cele mai bune clătite. Reţeta pe care toată familia o va adora

Mod de preparare

Curăţăm cartofii, îi spălăm, după care îi uscăm bine. Următorul pas este să-i tăiem în felii subţiri. Punem uleiul de măslune într-o tigaie, îl lăsăm să se încingă, după care adăugăm feliile de cartofi.

Chipsurile se scot pe un platou pe care am pus un şerveţel. Acesta va absorbi uleiul. 

După ce s-au răcit, adăugăm sarea peste chipsuri şi le amestecăm bine. 

Citeşte şi Tartă de mere, reţeta cu care nu dai greş. Acesta este secretul

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele