DCNews Lifestyle Chifteluțe de post la cuptor. Rețeta rapidă și gustoasă!

Chifteluțe de post la cuptor. Rețeta rapidă și gustoasă!

Chiftele, imagine cu rol ilustrativ

Ingrediente pentru chifteluțele de post la cuptor

-4 cartofi
-100 gr soia granule
-1 morcov
-300 gr ciuperci
-pătrunjel verde
-sare,piper
-3 lg făină
-3-4 căţei de usturoi

Cum se prepară chiteluțele de post la cuptor

Fierbem ciupercuţele şi le tăiem mărunt. Dăm prin razătoare morcovul şi cartofii. Fierbem puţin soia cu vegeta şi o stoarcem bine, scrie mondocucina.ro. Pisăm usturoiul şi punem restul ingredientelor. Din compoziţia obţinută, formăm chifteluţele de post şi le punem în tava tapetată cu hârtie de copt, pe care o ungem cu puţin ulei. Dăm tava la cuptorul încins, pentru 15 minute, întoarcem chifteluţele şi le mai lăsăm încă 15 minute.

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele