DCNews Lifestyle Chiftele cu ciuperci, reţeta de post care îţi lasă gura apă

Chiftele cu ciuperci, reţeta de post care îţi lasă gura apă

Ingrediente

300 de grame de ciuperci

2-3 căţei de usturoi

2 roşii

2 cartofi fierţi

O legătură de mărat

Sare

Piper

Făină

O cană cu ulei

Citeşte şi Ardei umpluţi de post. Aceasta este cea mai bună reţetă

Mod de preparare

Se curăţă ciupercile, se spală şi se toacă mărunt. Amestecaţi ciupercile cu cei doi cartofi fierţi, usturoiul zdrobit, mărarul tocat mărunt ş cu cele două roşii tocate. Se condimentează cu sare şi piper, apoi se amestecă bine toate ingredientele. Opţional puteţi adăuga o lingură de făină în compoziţie. 

Din amestecul preparat se formează biluţe, se dau prin puţină făină şi se pun într-o tigaie cu ulei încins. Le prăjim, apoi le scoatem pe o farfurie cu un şerveţel. 

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele