Ingrediente
O varză
2 morcovi
3 ardei
Bulion
Sare
Piper
Un kilogram de carne de porc
Ulei
Citeşte şi Cum să faci cel mai bun salam de biscuiţi. Reţeta pe care trebuie să o încerci
Mod de preparare
Tăiaţi carnea cubuleţe şi o puneţi într-o tigaie cu puţin ulei încins. O lăsaţi să se rumenească puţin.
Tocaţi varza mărunt şi o frecaţi cu puţină sare. Daţi morcovul prin răzătoare şi tocaţi ardeiul. Puneţi puţin ulei într-o tigaie şi adăugaţi morcovul şi ardeiul. În momentul în care s-au călit legumele, adăugaţi o lingură de bulion, după care adăugaţi treptat varza. Puneţi apă peste ea şi o lăsaţi să fiarbă. După ce a fiert, adăugaţi carnea rumenită. Se pune sare şi piper şi se lasă să fiarbă. La final, adăugaţi puţin leuştean.