DCNews Lifestyle Andreea Sava, renunțarea totală la grăsimi, pericol pentru sănătate

Andreea Sava, renunțarea totală la grăsimi, pericol pentru sănătate

Grăsimi alimentare

Andreea Sava îți prezintă pe blogul personal care sunt grăsimile benefice organismului, dar și cele care îți pun în pericol sănătatea.

1. Grăsimile rele

Cele saturate din produsele grase de origine animală, fast food

Cele saturate din produsele lactate

Excesul de acizi grași Omega 6 din uleiurile vegetale (floarea-soarelui, porumb, șofranel)

Uleiuri vegetale hidrogenate care se găsesc în produsele de patiserie, margarină, biscuiți și chipsuri

2. Grăsimile bune

Acizii grași Omega 3 din peștele oceanic: somon, sardine, ton, fructe de mare etc

Grăsimile vegetale nehidrogenate din: legume verzi, nuci de tot felul (consumate crude), semințe de in sau pin, uleiul de rapiță, cânepă, măsline, arahide, argan

Mai multe informații AICI

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele