AMOFM pune la dispoziţia şomerilor din Bucureşti circa 500 de posturi vacante

08161123905533444
08161123905533444

Şomerii din Bucureşti au la dispoziţie un număr de 477 locuri de muncă vacante, aflate în evidenţa Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti, cu 40 mai puţine faţă de săptămâna trecută.

Potrivit AMOFM, din cele 279 posturi vacante disponibile pentru muncitorii calificaţi, cele mai multe sunt pentru agenţi de securitate (82), operatori confecţioneri din industria de îmbrăcăminte - ţesături, tricotaje şi materiale sintetice (52) şi pentru sudori cu arc electric, în mediu de gaz protector - cu electrod fuzibil (20) şi cu electrod nefuzibil (25). În cazul absolvenţilor de studii medii, AMOFM a înregistrat 55 locuri libere, iar cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru operator reţele de telecomunicaţii (10), precum şi pentru agent vânzări, operator vânzări prin telefon şi funcţionar informaţii clienţi - câte cinci.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibille 74 de locuri dintre care cele mai multe fiind pentru programator şi inginer de sistem software - câte cinci, iar pentru consultant în informatică şi analist - câte patru. De asemenea, pentru muncitorii necalificați, AMOFM Bucureşti oferă 69 posturi libere, între care 15 de lucrător operativ pentru autocompactoare, 11 de încasator şi cititor de contoare de energie electrică-gaze-apă şi nouă de paznic. Se mai caută 22 de muncitor necalificaţi pentru demolarea clădirilor.

Persoanele interesate să ocupe unul dintre cele 477 locuri de muncă vacante pot contacta agenţiile locale pentru ocuparea forţei de muncă, aflate în cele şase sectoare din Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel