Americanii, verdict pentru meciul Simona Halep - Victoria Azarenka

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA. Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka, miercuri, după ora 19:30, într-un meci cu miză uriașă.

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA. Duelul dintre a doua jucătoare a lumii şi ocupanta locului 20 în clasamentul WTA este unul dintre cele mai aşteptate de publicul de peste ocean. Americanii de la tennis.com au prefaţat ultimul meci din sferturile de finală considerând că învingătoarea poate fi considerată principala rivală a Serenei Williams.

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA. "Este un meci pe care mulţi dintre noi am aşteptat să-l vedem de câţiva ani. Şi pentru că Halep şi Azarenka nu s-au mai întâlnit din 2012, este dificil de dat un pronostic", scriu cei de la tennis.com, citați de Digi Sport.

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA. "Vika a câştigat singurele două întâlniri directe, în urmă cu trei ani, dar Halep nu a părut foarte preocupată de acest lucru. Ambele jucătoare ştiu că asta s-a întâmplat înainte ca Simona să devină Simona", scrie tennis.com, care o dă totuşi câştigătoare pe Azarenka.

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA. Meciul dintre Simona Halep și Victoria Azarenka va fi transmis în format LIVE TEXT pe WWW.DCNWS.RO.

VEZI ȘI: SIMONA HALEP, surpriză uriașă. Cine o va susține din tribune în sferturi la US OPEN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel