Americanii, invidioși pe România! Ce avem noi și nu au ei

Se pare că americanii sunt invidioși pe țara nostră. Chiar dacă este greu de crezut, stăm mai bine ca ei la un capitol extrem de important.

Candidatul la învestitura democrată, Bernie Sanders, a criticat în noaptea de miercuri spre joi viteza mică la internet din Statele Unite, în special din zonele rurale, comparând-o cu cea din România, care este mult mai mare.

"În ziua de astăzi, oamenii care locuiesc la Bucureşti, în România, au acces mult mai rapid la internet decât majoritatea Statelor Unite. Acest lucru este inacceptabil şi trebuie să se schimbe", a scris Sanders pe Twitter.

El a atras atenţia că "accesul la internet de mare viteză nu mai este un lux" şi că este "crucial ca zonele rurale din America să fie conectate" la restul lumii.

Reacţiile nu au întârziat să apară şi mulţi americani au subliniat că România nu este un termen de comparaţie corect pentru Statele Unite.

România se află pa a patra poziţie în clasamentul ţărilor după viteza la internet realizat de institutul Ookla. Mai mult, Bucureştiu este oraşul din ţară cu cea mai mare viteză, şi se află pe locul 14 în topul centrelor urbane al Ookla.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel