Imagini EXPLICITE: Americancă, lăsată DESFIGURATĂ de gloanțe de cauciuc

Kim Kardashian
Kim Kardashian

ATENȚIE. IMAGINI EXPLICITE!

Kim Kardashian s-a oferit să ajute o protestatară din Statele Unite care a fost rănită serios de un glonț de cauciuc, în weekend, conform Daily Mail. Celebritatea a văzut pe Twitter o poză cu o femeie care a fost împușcată în frunte în timp ce demonstra în numele lui George Floyd, în Louisville, Kentucky.

Imaginile explicite o surprind pe tânără fără o bucată din fruntea sa și cu ochiul stâng vânăt și umflat din cauza impactului. Kardashian a fost atât de șocată de poză încât s-a oferit să ajute, răspunzând cu: „Acest lucru este sfâșietor și răscolitor. Știe cineva cum să intru în contact cu ea? Aș vrea să o ajut să-i asigur îngrijirea medicală dacă are nevoie”.

Imagini EXPLICITE

Americanca Shannyn a fost etichetată de zeci de persoane pe Twitter pentru a intra în contact cu Kim, dovedind la o zi distanță că nu s-a prefăcut că a fost rănită.

„Deci se pare că mulți cred că nu era real și că mă machiasem. Uite aici un videoclip după ce am fost lovită. Cu toate acestea, fiți concentrați pe motivul pentru care facem acest lucru. Este pentru nevinovații care și-au pierdut viața din cauza brutalității poliției și a rasismului”, a spus Shannyn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel