American prins cu ciuperci halucinogene pe Aeroportul Cluj. Mergea la Untold

Foto: Facebook / Aeroportul Cluj
Foto: Facebook / Aeroportul Cluj

Polițiștii de frontieră au oprit pe Aeroportul Cluj un bărbat care voia să meargă la Untold cu ciuperci halucinogene. 

Un american care venea la Untold a fost prins pe Aeroportul Cluj-Napoca cu ciuperci halucinogene în bagaj, scrie Mediafax. Incidentul a avut loc miercuri, când în Aeroportul Cluj-Napoca s-a prezentat pentru a intra în ţară, din Frankfurt, un cetăţean american în vârstă de 36 de ani.

Pentru că era agitat, a fost ales la control, iar în bagaj a fost găsit un plic transparent cu ciuperci halucinogene. Americanul a spus că mergea la un festival în Cluj-Napoca şi substanţele respective erau folosite în scop terapeutic.

Bărbatul a fost reținut de polițiști 



Produsele au fost ridicate şi trimise la expertizare către laboratorul de specialitate, care a confirmat că substanţa vegetală conţine psilocină (drog de mare risc).

Cercetările continuă, iar cetăţeanului american nu i s-a permis continuarea călătoriei.

Pregătiţi pentru Untold 2021



Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a festivalului Untold 2021, efective din cadrul grupărilor de jandarmi mobile Cluj-Napoca şi Târgu Mureş, împreună cu celelalte instituţii M.A.I. sau cu atribuţii în domeniu, vor acţiona în sistem integrat pentru asigurarea ordinii publice pe timpul evenimentului cultural-artistic.

Zilnic, aproape 1000 de jandarmi şi poliţişti, pompieri, medici, voluntari SMURD, peste 600 de agenţi ai firmei de pază şi 75 de poliţişti locali, vor fi implicaţi în asigurarea siguranţei şi protecţiei participanţilor şi acordarea asistenţei medicale de primă urgenţă.

Astfel, forţele de ordine vor fi prezente în zona desfăşurării evenimentului pentru prevenirea oricăror incidente, vor institui elemente de prefiltrare şi temporizare pe traseele de afluire şi defluire a participanţilor, precum şi echipaje de intervenţie în zonele aglomerate, a gărilor, aeroportului, pe traseele mijloacelor de transport în comun, în zonele de cazare a turiştilor români şi străini, precum şi pentru monitorizarea şi fluidizarea traficului rutier şi pietonal.

Zilnic, vor acţiona peste 350 de poliţişti de ordine publică, rutieră, acţiuni speciale, investigaţii criminale, criminalişti, precum şi din cadrul altor structuri, pentru prevenirea incidentelor şi luarea măsurilor care se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel