AMENZI pentru oamenii care usucă rufe în fața blocului. Situație de cascadorii râsului

În Buzău, aleșii locali au terminat toate problemele și au pus ochii pe rufele murdare ale oamenilor. De fapt, pe cele proaspăt spălate. 

Deși la Buzău sunt probleme cu duiumul, de exemplu, mor oamenii pe trecerile de pietoni, accidentele fiind la ordinea zilei, parcă mai mult decât în alte părți, social-democrații s-au gândit că mai important este să pornească la vânătoare de lenjerie intimă, bluze și pantaloni, toate aflate pe sârmă, în fața blocului. Așadar, cine își întinde rufele la uscat, în afara balcoanelor, va plăti și 1.000 de lei. De fapt, de suferit vor avea și persoanele care își vor usca rufe în balcoane deschise...

"Să nu amplaseze bătătoare de covoare în jurul imobilelor de locuit, să nu scuture covoare, să nu usuce rufe pe împrejmuire şi pe echipamentele amplasate în spaţiile de joacă (...) să nu întindă rufele spălate la uscat în balcoane deschise, pe suport în afara balcoanelor sau în jurul imobilelor de locuit", se arată în regulamentul pus pe lista de la următoarea şedinţă de Consiliu Local din Buzău.

Proiectul se află încă în dezbatere publică pe site-ul Consiliului Local Buzău. În alte zone din România, de exemplu, în Pitești, hotărârea a intrat în vigoare de luni bune.

[citeste si]

Întrebarea este ce să facă oamenii care nu au balcoane? Unde să își usuce rufele? Nimeni nu cred că o face de plăcere. Sunt mame are au copii, iar în casă, uscatul rufelor nu este prea sănătos. De ce? Pentru că uscatul rufelor în interiorul casei crește umiditatea în aer, lucru care favorizează apariția sporilor de mucegai și acarienilor. Riscurile cresc la persoanele care suferă de astm, rinite alergice sau alte tipuri de alergii. Aceasta este concluzia la care au ajuns experţii de la Mackintosh Environmental Architecture Research Unit. 

În fine, poate politicienii din Buzău își vor da seama că problema, dacă poate fi numită așa, o putem lăsa pe altă dată. Sunt alte lucruri de făcut în Buzău, cum ar fi locuri de muncă.

Dumneavoastră ce părere aveți despre inițiativa aleșilor locali de la Buzău?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel