Amenzi de 1000 - 10.000 de lei pentru liderii protestatarilor de la Cotroceni

Liderii sindicaliştilor care au venit să protesteze în faţa Palatului Cotroceni fără a avea autorizaţie de la Primărie pentru acest lucru vor fi sanţionaţi cu amenzi cuprinse între 1000 şi 10.000 de lei, a declarat purtătorul de cuvânt al jandarmeriei, Marius Militaru.

„Nimeni nu este mai presus de lege, indiferent că printre protestatari sunt şi colegi de-ai noştri“, a precizat Militaru. Acesta a spus că jandarmii care asigură siguranţa în zona Palatului Cotroceni vor rămâne acolo până la sfărşitul protestului şi că până acum nu s-au înregistrat incidente. „La un moment dat, poliţiştii şi-au aruncat şepcile în curtea Palatului Cotroceni, dar a fost un gest simbolic, de protest. În afară de acest gest, nu au fost nici un fel de alte probleme sau incidente“, a declarat Militaru.

Primarul general al Capitalei a declarat că, din punctul lui de vedere, acţiunea poliţiştilor de a veni să protesteze în faţa Administraţiei Prezidenţiale nu este o problemă foarte gravă. „Cu siguranţă, ceea ce au făcut poliţiştii se poate încadra la categoria protest spontat şi nu cred că vor fi probleme“, a declarat Oprescu, în contextul în care manifestanţii aveau autorizaţie să protesteze doar în Piaţa Victoriei.

Potrivit ultimei estimări oficiale a Jandarmeriei, în faţa Palatului Cotroceni au mai rămas aproximativ 2000-2500 de protestatari, faţă de 6000, cât porniseră iniţial din Piaţa Victoriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel