Amenințări cu bombă. Trump acuză mass-media din SUA

Preşedintele Trump acuză mass-media din SUA după seria de amenințări cu dispozitive explozive față de numeroase personalități.

Preşedintele Donald Trump a acuzat joi mass-media din SUA că este 'în mare parte' responsabilă pentru 'furia' din societatea americană, după ce în ultimele zile mai multe pachete conţinând dispozitive explozive au fost trimise unor personalităţi critice la adresa actualului lider de la Casa Albă, relatează AFP.

'O mare parte din furia pe care o vedem astăzi în societatea noastră este provocată de abordarea intenţionat inexactă şi imprecisă a presei tradiţionale, pe care eu o numesc Fake News', a scris pe Twitter preşedintele american. 'A devenit atât de rea şi de agresivă încât nu poate fi descris', a adăugat el.

'Mass-media tradiţională trebuie să-şi pună în ordine problemele, FAST (rapid)!', a mai scris el.

Donald Trump a lansat miercuri un apel la unitate după interceptarea unor pachete suspecte conţinând dispozitive explozive adresate lui Hillary Clinton şi lui Barack Obama. 'În momente ca acesta, trebuie să ne unim', a declarat Donald Trump de la Casa Albă.

'Actele şi ameninţările de violenţă politică de orice natură nu îşi au locul în Statele Unite', a adăugat preşedintele american, cel care, în campania sa electorală, a recurs la o retorică extrem de agresivă faţă de adversarii săi politici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel