Amenințare TERORISTĂ în SUA în ziua Congresului: Ciocnim un avion în Capitoliul SUA. Soleimani va fi răzbunat

Controlorii de trafic aerian din New-York au primit un mesaj de amenințare care vizează Capitoliul SUA, chiar în ziua de 6 ianuarie.

Luni, mai mulți controlori ai traficului aerian din New York au primit o amenințare îngrijorătoare obținută exclusiv de CBS News: "Ciocnim un avion în Capitoliul SUA, miercuri. Soleimani va fi răzbunat".

Amenințarea se referă la Qassem Soleimani, generalul iranian ucis anul trecut într-un atac cu drone, operațiune comandată de președintele Trump. Amenințarea a fost făcută fix la un an de la moartea lui Soleimani, pentru care oficialii iranieni au jurat răzbunare. Nu este clar cine a trimis amenințarea. Totuși, Guvernul nu crede că avertismentul asupra unui atac este credibil, ci, mai degrabă, acesta este investigat ca o încălcare a frecvențelor aviației.

Mai multe surse au declarat pentru CBS News că Pentagonul și alte agenții au fost informate despre înregistrarea vocală digitalizată. Specialiștii din Statele Unite ale Americii au spus că amenințarea este îngrijorătoare, deoarece ar putea afecta instrucțiunile pe care le primesc piloții despre cum și unde zboară avioanele.

Poziția luată de FBI

FBI nu comentează, dar a spus că ia în serios „toate amenințările de violență la adresa siguranței publice”. Administrația Federală a Aviației a declarat că este în contact cu forțele de ordine, informează CBSNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel