Ameninţare cu cuţitul în biserică la slujba de Sf. Nicolae

Angajat al aeroportului, înjughiat în cap
Angajat al aeroportului, înjughiat în cap

Un bărbat a ameninţat cu un cuţit, în timpul slujbei de Sf. Nicolae, preoţii şi enoriaşii dintr-o biserică din Tecuci.

Un bărbat, de 62 ani, din Tecuci, s-a ales cu dosar penal pentru port ilegal de cuţit, după ce a ameninţat preoţii şi enoriaşii aflaţi în biserică, miercuri, la slujba de Sf. Nicolae, se arată într-un comunicat transmis joi de Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Galaţi.

Potrivit sursei citate, enoriaşii unei biserici din municipiul Tecuci, aflaţi la slujba de Sf. Nicolae, au tras o sperietură zdravănă când un bărbat, cunoscut cu afecţiuni psihice, a intrat miercuri în incinta lăcaşului de cult şi a început să ameninţe, cu un cuţit, preoţii şi participanţii la slujba religioasă.

Unul dintre enoriaşi a apelat la 112, iar Dispeceratul de poliţie a direcţionat un echipaj al Jandarmeriei Galaţi, aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza municipiului Tecuci. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat, în zona altarului, persoana în cauză pe care au condus-o afară din biserică, iar în urma efectuării controlului corporal preventiv, asupra acestuia, a fost găsit un cuţit cu lungimea de 25 cm.

Bărbatul, în vârstă de 62 ani, domiciliat în Tecuci, nu a vrut să declare nimic referitor la cele petrecute şi motivul pentru care purta cuţitul asupra sa, iar jandarmii l-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Tecuci unde i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de port ilegal de cuţit, cercetările fiind continuate de către poliţişti. Totodată, a fost solicitată prezenţa unei ambulanţe care l-a condus pe acesta la Spitalul de Psihiatrie Galaţi, pentru evaluare medicală de specialitate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel