Ameninţare cu bombă la Tribunalul Maramureş în urma unui apel telefonic

UPDATE:  Activitatea Tribunalului Maramureş a revenit la normal după ce pirotehniştii SRI au evacuat clădirea pentru a căuta un posibil dispozitiv exploziv care ar fi fost amplasat în instituţie. 'Atât accesul publicului, cât şi activitatea Tribunalului Maramureş a revenit la normal după mai multe ore de întrerupere ca urmare a unui apel telefonic care menţiona că bombă ar fi fost lăsată în incinta clădiri. Activitatea specifică instituţiei se desfăşoară în condiţii optime şi încercăm se recuperăm orele pierdute în urma incidentului din această dimineaţă' a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Maramureş, Oresia Gondor. Un apel anonim telefonic a anunţat, miercuri, că în clădirea Tribunalului Maramureş din municipiul Baia Mare ar fi fost amplasată o bombă, au menţionat surse din cadrul instituţiei pentru AGERPRES. Conform aceleiaşi surse, apelul anonim preciza că presupusa bombă ar fi amplasată într-una din toaletele clădirii.

------

Un apel anonim pe telefon a anunţat, miercuri, că în clădirea Tribunalului Maramureş din Baia Mare ar fi fost amplasată o bombă, au menţionat surse din cadrul instituţiei pentru Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, apelul anonim preciza că presupusa bombă ar fi amplasată într-una din toaletele clădirii. Echipe de pirotehnişti se află în incinta Tribunalului Maramureş pentru a identifica obiectul.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Maramureş, Gondor Oresia, a declarat pentru Agerpres că lucrătorii şi publicul aflat în clădire au fost evacuaţi. De asemenea, traficul rutier în apropierea instituţiei a fost oprit şi deviat pe alte artere din municipiul Baia Mare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel