Amenințarea lui Sorin Oprescu pentru firmele de construcții

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, este decis să nu mai tolereze firmele de construcţii care nu îşi văd de treabă și își bat joc de bucureșteni, astfel că îi îndeamnă pe concetățeni să-i reclame pe muncitorii leneși, pentru a putea lua măsurile care se impun.

În acest fel, susține edilul Bucureștiului - Sorin Oprescu, Primăria Generală poate sancționa companiile angajatoare, abonate la contracte cu statul.

Citește și Vezi toate șantierele din București și termenele de finalizare

Nu puține sunt scenele în care pot fi văzuți muncitori care în loc să muncească, dorm nestingheriţi în timpul orelor de program, iar proiectele la care aceștia lucrează depășesc de multe ori termenele de finalizare planificate. Însă, angajații pot fi sancţionaţi, în cel mai bun caz, de firmele de care aparţin, întrucât autoritățile locale nu pot lua împotriva lor nicio măsură. 

Bucureștenii, solicitați să reclame muncitorii leneși

„Şi eu sunt obişnuit cu somnul dulce al muncitorului de dimineaţă. I-am văzut şi eu", a spus Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, potrivit Digi 24.

Edilul promite însă că, în cel mai scurt timp, situaţia va fi alta.

Cei care vor să facă sesizări vor avea la dispoziţie mai multe linii telefonice la care vor putea raporta astfel de nereguli.

„Am reușit să prefigurăm această celulă de monitorizare, vom pune la dispoziție 3-4 numere de telefon. Sunt foarte multe numere de telefon, să ne comunice ei dacă oamenii își văd sau nu de treabă. Nu e nicio amenințare, dar dacă încearcă unu să își bată joc de bucureșteni și să ne ducă cu lucrările până în iarnă, vom lua măsurile care se impun, îi dăm afară", a mai spus Sorin Oprescu.

Tot, duminică, Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anunțat toate proiectele majore de infrastructură rutieră care sunt sau vor fi deschise pe parcursul acestei veri în București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel