Amenda de 4.500 de euro care-l scapă pe Puiu Popoviciu

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv, de ÎCCJ, la 7 ani de închisoare. El nu a ajuns în închisoare, nu a fost găsit acasă de poliție. 

Puiu Popoviciu este în Anglia, în Londra, unde a dat cu subsemnatul la poliție și a fost eliberat după plata unei cauțiuni de 200.000 de lire. 

Când a mers la poliție pentru a da cu subsemnatul, Puiu Popoviciu a declarat pentru Antena 3 că a ales Londra pentru că acolo se respectă drepturile omului. El a mai anunțat că ”o să vedeți în instanță” de ce s-a mutat acolo. 

CEDO a condamnat România la plata de 4.500 de euro despăgubiri lui Puiu Popoviciu, în 2016, dându-i câștig de cauză acestuia, pentru că procurorii DNA l-au ținut fără bază legală, timp de nouă ore la audieri. 

Decizia CEDO este foarte puternică în mâna lui Puiu Popoviciu și va cântări mult în Londra, acolo unde spune omul de afaceri că va ”se respectă drepturile omului”. 

[citeste si]

Dacă ar fi fost în România, în acest moment Puiu Popoviciu își ispășea pedeapsa într-un penitenciar. În schimb, a plătit 200.000 de lire Angliei și este în libertate pe străzile Londrei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel