Ambulanţa neagră. Cele mai tari glume

Mihai Ciobanu / 05 iul 2018 / 09:19 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ambulanţa neagră, subiect care provoacă isterie în rândul unei bune părţi a populaţiei revine, periodic, în atenţie. 

Subiectul legat de ambulanţa neagră care răpeşte copiii pentru a le preleva organele revine, periodic, în atenţia publică. Şi sunt destule persoane care să creadă că este vorba despre un lucru adevărat iar reacţia lor poate fi de o violenţă extremă, aşa cum s-a întâmplat cu scriitoarea agresată în zona Gării de Nord din Bucureşti.

Cât priveşte reţelele de socializare, acolo unde subiectul devine viral, există şi o parte a românilor care, în loc să se isterizeze, alege să se amuze pe seama celor creduli cu comentarii şi fotografii care mai de care mai amuzante. Iată câteva dintre cele mai bune glume cu ambulanţa neagră:

- ambulanţa neagră: prelevări creier; cine nu îşi foloseşte creierul, îi va fi prelevat de ambulanţa neagră cu dungi roşii;

- ambulanţa neagră: Prelevăm organe (mesaj scris pe o ambulanţă de culoare neagră);

- ambulanţa neagră: După ambulanţa neagră, a apărut ambulanţa albastră care răpeşte politicieni (n.r. - duba jandarmeriei);

- ambulanţa neagră: Dupa ambulanţa neagră, a apărut o nouă ambulanţă roz. Se presupune că în ea sunt câteva asistente care răpesc barbaţii!! Aşa că, dragi prieteni, lăsaţi-vă căutaţi de ambulanţă!

 

Vezi şi:Ambulanta neagra. S-a aflat totul: Să dăm un #share și pentru adevăr


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26