Ambasadorul SUA, cea mai recentă victimă a fenomenului "Bă, Cristi!"

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la București, a devenit, în timpul unei vizite în Salina Turda, cea mai recentă victimă a fenomenului "Bă, Cristi!" care a creat isterie pe internetul românesc la începutul acestui an. 

Ghidul a încercat să-i arate ambasadorului Hans Klemm și soției acestuia cât de puternic este ecoul în salină, doar că la strigătul său un glumeț a răspuns cu celebrul "Cristi!", scrie stirileprotv.ro.

Toți cei prezenți au început să râdă, cu excepția ambasadorului și a soției sale, care au rămas nelămuriți.

Totul a fost filmat, iar clipul a fost postat pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA la București cu hashtag-ul #bacristi.

"Frumos din partea domnului Ambasador. Cred,ca va face publicitate acestor comori ale Romaniei si turismul va avea de castigat ca si in alte cazuri. Felicitari!", "Nu par a-l cunoaste pe Cristi...", "Ba cristi e o moda stupida... Nu promovati prostia!", sunt doar câteva comentarii la clipul postat pe Facebook. 

 
U

#baCristi în Salina Turda :) În timpul vizitei la Salina Turda Durgău - pagină oficială, ghidul explică familiei Klemm istoria Sălii Ecoului și demonstrează de ce sala poartă acest nume. În acel moment, un alt vizitator îl strigă pe #Cristi, stârnind hohote de râs.

Posted by U.S. Embassy Bucharest on Sunday, 20 March 2016

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel