Ambasadorul român din Beirut descrie clipe de GROAZĂ. Biroul a fost distrus, la 8 km de explozie

Foto: MAE
Foto: MAE

Ambasadorul României în Republica Libaneză, Victor Mircea, a făcut primele declarații după deflagrația uriașă din capitala Beirut.

Au fost două momente în jurul orei 18:05. Au existat practic două explozii. A fost una mai mică, sub forma unui incendiu care, ulterior, a răbufnit, iar, la câteva secunde, a fost explozia cea mare. Această explozie a avut loc în zona portului, a fost într-un depozit în care se pare că, din informațiile pe care le avem, erau depozitate artificii și materiale inflamabile și explozibile. Acest lucru a determinat o explozie atât de puternică în zonă”, a spus ambasadorul României la Beirut, Victor Mircea, pentru Digi 24.

Noi ne aflăm la 8-8,2km față de locul în care s-a întâmplat evenimentul și am avut și noi stricăciuni în Ambasadă. Am avut distrugeri parțiale, am avut ferestre care au fost sparte, pulverizate de suflul exploziei, am avut pereți de sticlă sparți. Norocul nostru a fost că nu mai era nimeni în cadrul Ambasadei”, a adăugat el.

Ambasadorul României la Beirut a spus și că, din fericire, până în acest moment, niciun român din capitala libaneză nu a fost afectat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel