Ambasadorul român în Bulgaria şi ministrul bulgar de interne au analizat măsuri pentru fluidizarea traficului la frontiera comună

Ambasadorul României în Bulgaria, Ion Galea, a avut o întâlnire cu ministrul de interne din ţara vecină, Mladen Marinov, pentru a examina măsurile ce se impun pentru fluidizarea circulaţiei la punctele de trecere de la frontiera comună, a anunţat ministerul bulgar într-un comunicat de presă difuzat marţi şi preluat de BTA.

Ion Galea şi Mladen Marinov au evocat dificultăţile în trafic la trecerea podurilor peste Dunăre la Giurgiu-Ruse şi Vidin-Calafat care depăşesc competenţele ministerelor de interne bulgar şi român. Marinov a prezentat idei ale părţii bulgare despre modalităţile de eliminare a blocajelor, iar Galea a spus că va informa autorităţile române competente, conform relatării agenţiei bulgare de presă.

Cei doi responsabili au declarat că sunt gata să coopereze pentru a creşte capacitatea de tranzit la punctele de trecere a frontierei şi pentru accelerarea traficului, ceea ce este în interesul ambelor ţări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel