Ambasadorul român în Bulgaria şi ministrul bulgar de interne au analizat măsuri pentru fluidizarea traficului la frontiera comună

[] []

14 mai 2019 / 20:37
Salveaza PDF Comentarii

Ambasadorul României în Bulgaria, Ion Galea, a avut o întâlnire cu ministrul de interne din ţara vecină, Mladen Marinov, pentru a examina măsurile ce se impun pentru fluidizarea circulaţiei la punctele de trecere de la frontiera comună, a anunţat ministerul bulgar într-un comunicat de presă difuzat marţi şi preluat de BTA.

Ion Galea şi Mladen Marinov au evocat dificultăţile în trafic la trecerea podurilor peste Dunăre la Giurgiu-Ruse şi Vidin-Calafat care depăşesc competenţele ministerelor de interne bulgar şi român. Marinov a prezentat idei ale părţii bulgare despre modalităţile de eliminare a blocajelor, iar Galea a spus că va informa autorităţile române competente, conform relatării agenţiei bulgare de presă.

Cei doi responsabili au declarat că sunt gata să coopereze pentru a creşte capacitatea de tranzit la punctele de trecere a frontierei şi pentru accelerarea traficului, ceea ce este în interesul ambelor ţări.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24