Ambasador rus împușcat. Erdogan, AVERTISMENT după discuția cu Putin

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a spus că asasinarea ambasadorului rus la Ankara reprezintă o provocare pentru subminarea relațiilor dintre Turcia și Rusia, dar cei care își doresc acest lucru nu vor reuși.

"La discuţia din această seară cu Vladimir Putin am fost amândoi de acord că a fost o provocare. Nu se pune problema vreunui conflict. Am convenit ca în special în lupta împotriva terorismului solidaritatea noastră să fie și mai puternică. Știm că ceea ce s-a întâmplat este o provocare pentru subminarea relațiilor Turcia - Rusia, dar conducerea Rusiei și Turciei au voința necesară pentru a nu ceda. Vom înfiinţa o comisie comună de anchetă. S-au luat măsuri suplimentare pentru garantarea siguranței la ambasadă şi consulatele Rusiei din Turcia", a spus Erdogan.

Președintele a transmis şi un mesaj direct celor care vor să submineze relațiile dintre Turcia și Rusia: "Mă adresez celor care încearcă să strice aceste relații dintre noi şi Rusia, care sunt foarte importante pentru noi şi pentru regiune: 'Nu o să reuşiţi niciodată, degeaba așteptaţi asta'".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel