Urmărește emisiunea live


Ambasada SUA la București, avertisment teribil!

Ambasada SUA la București a lansat un avertisment teribil privind Loteria Vizelor.

"Nu te lăsa păcălit! Dacă ai primit un e-mail care te anunţă că ai câştigat la Loteria Vizelor, acel mesaj nu e legitim. Mai sunt câteva săptămâni până la data de 3 mai, când poţi verifica pe singura pagină oficială: https://www.dvlottery.state.gov/ dacă ai fost selecţionat în cadrul programului ‪#‎DiversityVisa‬", anunță Ambasada SUA pe pagina oficială de Facebook.

Pe site-ul ambasadei se detaliază și cum arată tentativa de fraudă. "Dacă aţi primit un e-mail sau o scrisoare care vă anunţă că sunteţi selecţionat în cadrul programului Diversity Visa (DV Program) şi că pentru a vi se procesa cererea trebuie să trimiteţi o sumă de bani prin Western Union către o anume persoană din cadrul Ambasadei SUA, luaţi aminte că acel mesaj nu este legitim.

Notă: Nu există nicio taxă pentru participarea la programul loterie Diversity Visa. Guvernul SUA nu angajează consultanţi sau servicii particulare din afară pentru a opera programul DV. Orice intermediari sau alte persoane care ofera asistenţă pentru a pregăti o cerere de participare o fac fără autorizarea sau consimţământul Guvernului SUA. Notificarea înregistrării va fi prin Entrant Status Check pe pagina https://www.dvlottery.state.gov/.

Cei selecţionaţi prin tragere la sorţi nu vor fi înştiinţaţi prin email. Secţiunea "Selection of Applicants" din cadrul Instrucţiunilor pentru Loteria Diversity Visa va furniza informaţii asupra duratei şi procedurii DV", precizează ambasada.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel