Ambasada SUA, despre evenimentul la care ar fi fost Iohannis

Vila Dante
Vila Dante

Ambasada SUA la București a organizat, la 10 iulie, un eveniment la care au participat mai mulți oaspeți români și străini, a declarat purtătorul de cuvânt Angela Gemza pentru Mediafax.

Precizările ambasadei SUA vin în contextul în care Iohannis a susținut că a fost fotografiat în apropiere de Vila Lac 3 deoarece a participat la o întâlnire organizată de misiunea diplomatică la Vila Dante, aflată pe aceeași stradă cu casa de protocol a președintelui Băsescu.

"În după-amiaza zilei de 10 iulie am găzduit la vila Dante un eveniment la care au participat mulţi oaspeţi români şi străini", a declarat purtătorul de cuvânt al Ambasadei SUA, Angela Gemza.

Aceasta a precizat că "Ambasada SUA nu face publice listele de invitaţi la evenimentele sale".

"Eu nu am fost în vizită la preşedinte, ci am participat la un eveniment organizat de domnul Duane Butcher, însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti, la Vila Dante, reşedinţă deţinută de Ambasada Statelor Unite. La această manifestare nepublică, organizată în seara zilei de 10 iulie, cu ocazia încheierii mandatului în România a domnului Butcher, au participat mai mulţi diplomaţi de rang înalt din ambasade ale statelor occidentale", a transmis Iohannis, marți, într-un comunicat, după ce Antena 3 a difuzat fotografii cu mașina sa în apropiere de intrarea în Vila Lac 3.

Victor Ponta îl contrazice pe Klaus Iohannis. A fost la Traian Băsescu. Reacția RAPPS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel