Ambasada Franţei în România le recomandă suporterilor lui Rennes 'prudenţă maximă' în cazul apariţiei urşilor

Ambasada Franţei în România le recomandă suporterilor lui Rennes 'prudenţă maximă' în cazul apariţiei urşilor, cu o săptămână înainte ca echipa din Hexagon să joace pe terenul lui CFR Cluj în grupele competiţiei fotbalistice Europa League. 

'Munţii din România adăpostesc o populaţie importantă de urşi (estimată la 6.000). Unii turişti sunt răniţi regulat, uneori mortal. Este aşadar recomandată prudenţă maximă, mai ales în prezenţa puilor de urs: trebuie evitate strigătele şi mişcările bruşte, apropierea de animal sau încercarea de a-l hrăni şi trebuie să-i fie lăsat suficient spaţiu ca să fugă.

Dacă în apropiere se află o locuinţă sau un vehicul, intraţi în ele cu precauţie', este unul din sfaturile Ambasadei. Ambasada Franţei atrage atenţia că 'România este situată într-o zonă de activitate seismică'. 'Deşi infracţiunile de drept comun sunt puţin numeroase, câteva cazuri de agresiuni comise pe străzi, în timpul nopţii, au fost semnalate la Bucureşti, Cluj şi Iaşi', menţionează Ambasada. Printre recomandările Ambasadei este 'evitarea unor cartiere din Bucureşti (mai ales împrejurimile Gării de Nord)'. Pe 24 octombrie, CFR Cluj învins-o în deplasare pe Rennes, cu 1-0. Partida CFR - Rennes va avea loc pe 7 noiembrie, la Cluj, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel