Ambalajele metalice, în vizorul Comisiei Europene. Companii din mai multe state, cercetate în urma practicilor neconcurențiale

Comisia Europeană (CE) a anunţat joi că au fost efectuate o serie de descinderi în diverse state din cauza temerilor privind practicile anticoncurenţiale din sectorul ambalajelor metalice, transmite Reuters.

Descinderile vin în urma unei investigaţii a autorităţii de reglementare din Germania, care a constat că unele practici anticoncurenţiale din sectorul ambalajelor metalice s-ar fi putut extinde şi la alte state membre ale Uniunii Europene.

[citeste si]

"Comisia Europeană confirmă că în 24 aprilie 2018 oficialii săi au efectuat inspecţii neanunţate în câteva state membre, fiind vizate companiile active în sectorul ambalajelor metalice", se arată într-un comunicat al forului comunitar.

Oficialii CE nu au dat publicităţii numele companiilor vizate de investigaţie şi au precizat că descinderile nu implică faptul că acestea sunt considerate vinovate de practici anticoncurenţiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel