Amănunte tulburătoare în cazul tinerilor înecați în canalul de la Cândești

Săptămâna trecută, doi tineri aveau să-și găsească sfârșitul în canalul de la Cândești (Buzău). Alina și logodnicul ei, Cătălin, au ajuns cu mașina în apă și nu au mai putut fi salvați. În cazul tinerilor care erau și părinții a doi copii se vehiculează o varinată șoc: tinerii înecați în mașină s-ar fi sinucis.

VEZI ȘI: SCRISOARE deschisă pentru Ponta: "ARĂTAȚI CĂ VĂ PASĂ"

"Mă șochează faptul că o grămadă de evenimente sunt cauzate de depresii pe care mulți oameni au început să le aibă în ultimul timp. În legătură cu acest eveniment, nu este exclusă ipoteza sinuciderii, dar este greu de crezut că doi tineri întorși de la discotecă decid să-și ia viața în acest fel. Oricum, tragedia este cumplită. Nu este ceva mai tragic decât să vezi doi tineri care își iau viața", a spus jurnalistul Ion Spânu.

Pe de altă parte, ziaristul Luis Lazarus exclude varianta sinuciderii, spunând că cel mai probabil a fost vorba de un accident.

"Eu exclud varianta sinuciderii. Fata a încercat să iasă din mașină și a plecat mai departe. Când vrei să te sinucizi, nu mai spargi geamul și încerci să te salvezi. Eu nu înțeleg cum de a putut el să se înece atât de repede, dovadă că baiatul a fost găsit în mașină. Eu am avut un accident de tipul acesta, iar singura chestiune pe care am avut-o a fost că am fost puțin amețit", a zis și Luis Lazarus la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel