Amănunte șocante în cazul șoferului care a vrut să incendieze zeci de copii în Italia

Un migrant a vrut să incendieze zeci de copii într-un autobuz de transort scolar
Un migrant a vrut să incendieze zeci de copii într-un autobuz de transort scolar

Ancheta declanșată de polițiștii italieni a scos la iveală detalii șocante. Șoferul a vrut să îi ardă de vii pe elevi pentru a răzbuna moartea migranților care vor să ajungă în Italia traversând Marea Mediterană.

Tragedia a fost împiedicată de un băiețel în vârstă de doar opt ani. Acesta povestește că șoferul i-a legat cu niște corzi apoi i-a stropit cu benzină. Le-a luat și telefoanele mobile. A intrat apoi cu autobuzul pe autostradă îndrepându-se către aeroportul Malpensa de lângă Milano, Italia. Pe drum însă, unul dintre copii a reușit să scape din strânsoare și s-a folosit de telefon pentru a da alarma. Câteva echipaje de poliție s-au îndreptat în viteză spre autostradă. Șoferul nu a vrut să oprească autobuzul, dar copiii care s-au eliberat între timp au acționat butonul de urgență și au deschis ușa. Autobuzul a fost oprit doar cu ajutorul unui șofer de tir care i-a blocat avansarea. Atunci șoferul autobuzului cu elevi l-a incendiat.  

Un bărbat originar din Senegal în vârstă de 47 de ani, cetăţean italian, din 2014  și-a motivat gestul: "Vreau să se termine cu oamenii morţi în Marea Mediterană", a strigat şoferul autobuzului în timp ce a incendiat vehiculul în zona San Donato Milanese, la periferia oraşului Milano, relatează site-ul cotidianului La Repubblica.

Vezi și: Autobuz de transport elevi, incendiat de un migrant

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel