Amănunte noi în cazul Elodiei. Avocata trăiește, spune un fost sepepist

elodia
elodia

La șase ani de la dispariția Elodiei Ghinescu, cazul suscită în continuare interes. Ziarul Ring face o nouă dezvăluire despre misterul dispariției avocatei din Brașov. Potrivit sursei citate, un fost ofițer SPP, care este vărul lui Cioacă,  afirmă că dacă ar avea ”acordul scris” dat de generalul Pahonţu - şeful SPP - să dezvăluie toate lucrurile pe care le ştie ”despre legăturile dintre Elodia, Zabara Dan şi Ilie Cristian”, atunci... ”am risca să mai avem 500 de soldaţi morţi în Afganistan”.

Ghheorghe Cioacă, fostul ofițer SPP, scos la pensie la 40 de ani, a declarat în acheta referitoare la Elodia că: ”În măsura în care generalul Pahonţu, aflat la conducerea SPP, şi-ar da acordul scris să dezvălui toate lucrurile pe care le ştiu despre legăturile dintre Elodia, Zabara Dan şi Ilie Cristian, s-ar putea să declar tot. Nu sunt sigur, pentru că dacă lucrurile acestea ar ajunge la cunoştinţa publicului, după ce dosarul ajunge în instanţă, am risca să mai avem 500 de soldaţi morţi în Afganistan”, le-a spus procurorilor, cu subiect şi predicat, vărul lui Cioacă.

Fostul subofiţer SPP susţine că ”Elodia ar putea fi în acest moment într-un program de protecţie a martorilor” sau, pur şi simplu, undeva ”în străinătate, sub identitate ascunsă”. Ce secrete ”de viaţă şi de moarte” ar fi putut cunoaşte Elodia, înainte de dispariţie, despre activitatea celor doi ofiţeri SPP care au fost în misiune în teatrele de război şi care, în prezent, se pare că lucrează, tot acolo, dar... pentru ONU?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel