Amanta lui Matt Hancock s-a despărţit de soţul milionar şi vrea o relație cu fostul ministru britanic al Sănătăţii

Amanta lui Matt Hancock s-a despărţit de soţul milionar / Foto: Pixabay
Amanta lui Matt Hancock s-a despărţit de soţul milionar / Foto: Pixabay

Amanta fostului ministru britanic al Sănătăţii s-a despărţit de soţul milionar.

Gina Coladangelo, consiliera-amantă a fostului ministru britanic al Sănătăţii, Matt Hancock, s-a despărţit de soţul milionar şi este hotărâtă să aibă o relaţie cu demnitarul compromis, scrie Daily Mail.

Gina Coladangelo, în vârstă de 43 de ani, a renunțat la funcția de director al Departamentului Sănătății, la câteva ore după ce Matt Hancock însuși a demisionat din cauza apariției imaginilor video în care el și consiliera sa se sătură pasional, filmare care a generat un adevărat scandal în Marea Britanie. Cu câteva ore înainte ca ştirile să apară, fostul ministru britanic al Sănătăţii i-a spus soţiei lui, Martha, că mariajul lor s-a sfârşit. El a fost împreună cu soția sa timp de 15 ani, iar cuplul au împreună doi copii. Acum The Sun a raportat că și Gina Coladangelo s-a despărțit de soțul ei Oliver Tress, după ce totul a ieșit la iveală.

Surse au spus că milionarul Oliver Bonas a fost „devastat” de despărțire, mai ales că cei doi au fost căsătoriți timp de 12 ani. Asistenta a fost filmată atunci când pleca din casa sa de 4,5 milioane de lire sterline, din sud-vestul Londrei, unde trăia cu soțul său. Oliver ar fi ajutat-o chiar să își încarce bagajele în portbagajul mașinii, un  Audi Q7 de 70.000 de lire sterline. Prietenii consilierei spun acum că Hancock și Gina Coladangelo sunt îndrăgostiți și vor să „facă o încercare” pentru noua lor relație.

 

Camera care a surprins sărutul celor doi, oprită

Camera de supraveghere care a surprins momentul în care fostul ministru britanic al Sănătății, Matt Hancock, a sărutat-o pe consiliera sa, a fost oprită, scrie Metro.co.uk.

După ce aceste imagini au ajuns în spațiul public, iar Matt Hancock a fost în centrul unui adevărat scandal, camera a fost acoperită. Aceasta era în biroul ministrului Sănătății din anul 2017. Acum, noul ministru al Sănătății, Sajid Javid, a spus că respectiva cameră a fost dezinstalată. El a fost întrebat despre acest aspect în timpul unei vizite la un spital. Sajid Javid a spus că nu a fost decizia sa, dar a confirmat informația despre dezinstalarea camerei este adevărată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel