Amanda Holden, făcută cu ou și cu oțet de britanici. „Este fix motivul pentru care primim zero puncte”

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Britanica Amanda Holden a fost făcută „arogantă” de unii spectatori ai Eurovision.

Conform The Sun, jurata emisiunii „Britanicii au Talent” a prezentat punctele adunate de Marea Britanie la competiția europeană de ieri, 22 mai, din Rotterdam, însă mulți spectatori din această țară au fost supărați de discursul susținut.

Ce a zis de i-a supărat pe toți?

Începându-și discursul, aceasta a salutat audiențele în franceză și olandeză. „Bon Soir. Goedanavond. Așa se spune la «Bună seara» în franceză și olandeză chiar dacă n-am nicio idee care-i care”, a transmis Holden, la Eurovision 2021. „Vă contactăm din Londra. Ce show minunat am avut în această seară. Eu sunt Amanda Holden și iubesc Eurovisionul”.

„Drame, entuziasm și toate costumațiile excentrice – și vorbim aici doar despre mine”, a adăugat Holden. Discursul nu a impresionat, iar britanicii au atacat-o pe Twitter, după ce țara lor s-a clasat pe ultimul loc și nu a obținut vreun punct în competiție, după ce au fost reprezentanți de James Newman.

Critici dure din partea britanicilor

Printre critici se numără și actorul Tristan Gemmill, care a transmis, pe Twitter: „Nu lipsa punctelor a fost cel mai prost moment al serii, ci Amanda Holden care a demonstrat exact de ce ne cred europenii o națiune arogantă cu un simț al importanței mult prea exagerat, fiind și motivul pentru care nimeni nu ne votează”.

„Amanda Holden – o adevărată rușine cu aroganța sa în timp ce reprezenta Marea Britanie la Eurovision”, a transmis un alt utilizator de Twitter. O altă declarație a fost: „Fix din acest motiv nu ne place nimeni”. „Momentul rușinos în care Amanda Holden a spus «Haha, nu știu care limbă europeană e care, haha, sunt atât de britanică» este fix motivul pentru care am primit zero puncte”, a conchis un alt britanic furios.

Controverse privind rochia vedetei

Mulți fani au iubit rochia sexy a Amandei, însă unul dintre aceștia a râs: „Amanda Holden arată ca unul dintre puii de la un panto!". Ulterior, un altul a spus că arăta ca un „extra al filmului Chicken Run” (n.r. Evadare din coteţ).

Totuși, un al treilea spectator a postat un mesaj de apreciere față de rochia Amandei: "Cea mai bună rochie din această seară merge la Amanda Holden. 12 puncte", precizează TheSun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel