Amânare relaxare 1 iulie. Ciolacu: EŞEC al guvernării PNL. Nu mai certaţi românii!

"Amânarea relaxării din 1 iulie este un eșec al guvernării PNL în gestionarea pandemiei", transmite Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD. 

"Amânarea relaxării din 1 iulie este un eșec al guvernării PNL în gestionarea pandemiei. Nu mai certați românii, ați fost și sunteți anti-modele!

Guvernul, în frunte cu ministrul Tătaru, dă vina exclusiv pe oamenii simpli fiindcă nu mai respectă distanțarea socială. Uită însă voit ce comportament public scandalos au arătat iderii PNL de o lună încoace:

- Orban a băut și fumat în Guvern, alături de alți demnitari, iar masca nici acum n-a învățat să și-o pună corect;

- Robu a făcut bâlci electoral pe stadion, cu minge adusă cu elicopterul și miuță la toc și costum, fără pic de distanțare și zero măști;

- Primarul Chirica și ministrul Alexe au început campania electorală cu sute de activiști în cort, sfidând chiar dictonul prezidențial 'ori ești precaut, ori prost'.

Dacă se ratează noua etapă a relaxării, liberalii – nu românii obișnuiți - sunt principalii vinovați morali. Au sfidat nu doar reguli de bun-simț, ci au călcat legea în picioare. Iar să faci asta în plină pandemie înseamnă să-ți duci poporul spre prăpastie!", transmite Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel