Amânare Brexit. Theresa May, întrevedere cu Angela Merkel

Theresa May
Theresa May

Posibilitatea prelungirii Articolului 50 din Tratatul Uniunii Europene a fost ridicată în cadrul unei întâlniri între premierul britanic Theresa May şi cancelarul german Angela Merkel, dar nu a avut loc nici o discuţie ''substanţială'' pe această temă, a indicat luni un oficial guvernamental, citat de Reuters.

Nu a fost ceva ridicat de premier, a declarat un oficial presei când a fost întrebat dacă o posibilă amânare a Brexit-ului a fost discutată, adăugând că May, dacă este întrebată, ar spune întotdeauna că o prelungire a articolului nu este ceea ce ea doreşte.

Potrivit oficialului, conversaţia dintre Theresa May şi Angela Merkel, care a avut loc în marja summit-ului UE-Liga Arabă de la Sharm el-Sheikh (Egipt), nu s-a concentrat pe acest subiect.

Oficialul britanic a mai pus că a fost o conversaţie bună, o ocazie pentru premierul britanic de a o informa pe şefa guvernului german în legătură cu ultimele date, de a discuta, cu o săptămână înainte, inclusiv despre declaraţia pe care ea o va face mâine (marţi - n.r.) în parlament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel