EXCLUSIV  Amalia Nenovici (ALDE), experienţă neplăcută când a fost să-şi înscrie copilul la creşă: Asta mi-au spus

Amalia Nenovici, cadidat din partea ALDE la Primăria Sectorului 1, a vorbit despre experienţa neplăcută pe care a avut-o în momentul în care a dorit să-şi înscrie copilul la o creşă de stat.

Amalia Nenovici a declarat, pentru cititorii DC News, că unul dintre proiectele pe care le propune cetăţenilor este cel de înfiinţare de mai multe creşe în Sectorul 1.

"Îmi doresc foarte mult să creăm mai multe creşe. Sunt doar cinci creşe în Sectorul 1. Îmi doresc programe de after-school gratuite. Suntem părinţi, trebuie să mergem la muncă, trebuie să ne câştigăm existenţa şi nu avem cum şi unde să lăsăm copiii noştri şi nu toată lumea are posibilitatea de a-şi angaja un ajutor sau de a avea încă părinţii sau bunicii în viaţă pentru a-i ajuta cu nepoţii. Eu sunt cel mai bun exemplu din acest punct de vedere: atât bunicii cât şi părinţii mei au decedat iar eu nu mă pot baza pe acest ajutor pe care alţii îl au şi mă lovesc de acest aspect eu şi mă identific cu alţi mii de părinţi în această situaţie.

Am fost să-mi înscriu copilul la creşă şi a fost o experienţă urâtă, deoarece cei de acolo au zis: ‚de ce nu vă îndreptaţi mai bine spre o creşă privată? Vor avea grijă mai mult de copilul dumneavoastră decât putem să avem noi aici’. De ce? Poarte partea financiară aş reuşi să o acopăr. Dar eu am fost la o creşă de stat, eu şi fratele meu, am fost la şcoli şi licee de stat şi am ajuns oameni", a explicat, la DC News, Amalia Nenovici.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel