EXCLUSIV  Am fost la WC-ul lui Emil Boc și am luat o ȚEAPĂ de 50.000 de euro! foto

Pentru prima dată de când au fost inaugurate, am fost nevoit să folosesc una dintre toaletele de lux din Cluj-Napoca, în valoare de 50.000 de euro bucata.

2. -imagine fara descriere- (toaleta-de-lux-cluj-5_24760300.jpg)

3. -imagine fara descriere- (toaleta-de-lux-cluj-4_19548100.jpg)

Din păcate, astăzi, 23 iunie 2020, am luat o mare țeapă. Una dintre toaletele de lux nu a funcționat. Deși am urmat toți pașii pentru a o putea utiliza, m-a lăsat cu ochii în soare! Iată dovezile cu toaleta care nu a dorit să îmi ia moneda de 50 de bani pentru a putea intra, deși butonul era verde și nu era nimeni în acel moment în wc-ul de lux.

Toaletele au fost cumpărate chiar la cererea clujenilor prin proiectul de bugetare participativă al primăriei. Printre proiectele câştigătoare s-a aflat şi unul propus de o clujeancă, intitulat 'Toalete pentru toţi'.

Potrivit reprezentanților primăriei, toaletele sunt speciale, construcţii închise. Este vorba de o capsulă din inox care permite accesul persoanelor cu dizabilităţi. Toaletele dispun de un sistem automat de igienizare completă, cu senzori. După ce un utilizator a folosit toaleta, aceasta se închide complet, se igienizează singură peste tot. Următoarea persoană care intră va găsi un spaţiu complet igienizat. De asemenea, sistemul electronic al toaletei va semnala de fiecare dată când se termină consumabilele şi materialele de curăţenie.

Sper ca și toaleta de lux, inteligentă, smart, eco etc. a semnalat faptul că astăzi, 23 iunie 2020, nu am putut să o folosesc, refuzându-mi nejustificat accesul în aceasta, deși zilele trecute a funcționat! Poate este o chestiune de noroc, în unele zile merge, în altele nu!

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Pe ce dă Emil Boc banii publici. Sorin Naş: Sunt la preţ de apartament! Astfel de realizări avem la Cluj. Vă daţi seama?!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel