EXCLUSIV  Alternativă pentru Bucureşti. Nazare (PNL) dă start: Avem foarte mult de reparat

Nazare
Nazare

Alexandru Nazare, purtătorul de cuvânt al PNL București, a acordat un interviu DC News în care a vorbit, printre altele, şi despre candidaţii şi mesajul cu care ar putea veni partidul pe care-l reprezintă în competiţia pentru Primăria Capitalei şi cele de sector.   

Alexandru Nazare a declarat că, în prezent, se desfăşoară o competiţie internă în PNL pentru desemnarea candidaţilor la alegerile locale pentru Bucureşti şi că, de asemenea, se lucrează şi la proiectul cu care va veni partidul în faţa alegătorilor din capitală.

„PNL are oameni de mare valoare şi are şi oameni care trebuie puşi în valoare. Iar acest lucru încerc să-l fac atât eu cât şi preşedintele Cristian Buşoi. Lucrăm în fiecare comisie de specialitate, pe fiecare domeniu în parte să reuşim să ne luăm toate datele pentru că, la ora actuală, primăria este foarte opacă. Să construim încet-încet, cu specialiştii noştri, proiectul nostru pentru Bucureşti”, apreciază purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti.

Cât priveşte posibilii candidaţi ai PNL pentru Primăria Capitalei şi pentru primăriile de sector, Alexandru Nazare a declarat: „Avem o competiţie, o chestiune democratică la fiecare sector în parte avem oameni înscrişi. La Capitală sunt patru candidaţi în momentul de faţă: e vorba de domnul Dancă, domnul Ciucu, domnul Cîţu şi de Gabriel Dumitraşcu. Aceştia sunt cei înscrişi în competiţia care se va derula până în primăvara anului viitor.

Avem foarte mult de reparat. Avem nevoie de o viziune strategică pentru acest oraş care să însemne infrastructură, remedierea problemelor din trafic, noi soluţii pentru acestea, zona de sănătate, spitale, servicii de înaltă calitate în spitalele din Bucureşti. Vorbim de soluţii pe fiecare domeniu de activitate al primăriei. Acest proiect este în lucru şi, cu cât ne vom apropia de momentul alegerilor îl vom publica şi îl vom dezbate", a mai declarat Alexandru Nazare.

Urmăreşte, aici, declaraţiile făcute de către Alexandru Nazare:

 

Vezi şi: Atac Strasbourg. Europarlamentarii români, la restaurant. Vâlcu, replică pentru Ciutacu

Mitropolitul Ardealului, cadou pentru politicieni: agende pentru notat faptele bune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel