EXCLUSIV  Alternativă la Centrul Vechi, în Bucureşti. D.C. Popescu: Centru istoric - cultural. Lucrăm la proiect

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a confirmat că dorește să elaboreze un centru istoric cultural în Sectorul 2, ca o completare a Centrului Vechi.

Sectorul 2 are și o parte în zona istorică a Capitalei, o parte de case”, a spus jurnalistul Val Vâlcu, referindu-se la acest Sector ca la mai mult decât o adunătură de blocuri și străzi. De exemplu, Calea Moșilor și Foișorul de Foc au potențial uriaș turistic și de relaxare.

Proiectul lui Dan Cristian Popescu

Există deja acest proiect, este un proiect al meu și mă bucură faptul că gândim la fel. Mă gândesc la un centru istoric cultural. Deci avem un centru istoric turistic în Sectorul 3, iar în Sectorul 2 avem fostul centru al Bucureștiului, KM 0 era acolo, la cea mai veche casă din București”, a spus viceprimarul, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC NEWS TV.

Această zonă (menționată mai sus, n.r.) vrem să o transformăm într-un centru istoric cultural, unde vrem să închidem circulația în weekenduri, nu tot timpul, iar pe anumite zone să închidem circulația total la un moment dat, dar în măsura în care o să putem face niște parcări în zonă pentru a acomoda mașinile riveranilor”, a explicat acesta.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel