Alpinista care și-a pierdut viața în avalanșa din Retezat, înmormântată astăzi

Miercuri este doliu la Râşnov, în ziua înmormântării alpinistei decedate într-o avalanşă în Masivul Retezat.

Steagurile vor fi coborâte în bernă miercuri, la Râşnov, în ziua înmormântării alpinistei Dor Geta Popescu, care a murit sâmbătă, în Masivul Retezat, fiind surprinsă de o avalanşă. 

„Toate steagurile de pe instituţiile publice vor fi coborâte miercuri, în bernă, în memoria alpinistei Dor Geta Popescu. De asemenea, toate manifestările publice programate a se desfăşura astăzi vor fi anulate, potrivit hotărârii şedinţei Consiliului Local Râşnov, care s-a desfăşurat luni seara”, a declarat viceprimarul oraşului, Liviu Butnariu, potrivit Agerpres. 

Sursa citată a precizat că titlul de Cetăţean de Onoare al oraşului Râşnov va fi acordat după perioada de doliu de 40 de zile. 

[citeste si]

Sicriul cu corpul neînsufleţit a fost depus, luni seara, la capela Bisericii „Sf. Nicolae” din Râşnov, urmând ca miercuri, începând cu ora 14,00 să aibă loc înmormântarea la cimitirul din oraş. 

Dor Geta Popescu (14 ani) a decedat sâmbătă într-o avalanşă produsă în Masivul Retezat, unde se afla într-un grup de şapte persoane. În aceeaşi avalanşă a murit şi Erik Gulacsi (12 ani). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel