Allen Coliban, făcut praf după ce a minţit în CV. "În ambalaj nu e marfa de pe etichetă. I-a privit în ochi şi i-a minţit"

Allen Coliban  Foto: Facebook
Allen Coliban Foto: Facebook

Paul Palencsar, jurnalist şi teolog, îl face praf pe Allen Coliban, primarul municipiului Braşov, după ce acesta a minţit în CV. 

"Știu că nu pare grav, mai ales când cineva care și-a plagiat doctoratul a ajuns prim-ministru, dar e. Brașovenii au votat, știau ei, un absolvent de Politehnică. Asta se știa despre Allen Coliban, candidatul USR la Primăria Brașov. Acum, după, s-a aflat că primarul nu a terminat facultatea. "E un tip cu liceu", vor spune mulți, fără să mai conteze că omul a absolvit altă facultate. În ambalaj nu e marfa de pe etichetă, despre care s-a trâmbițat în campanie. Pur şi simplu, Coliban i-a privit în ochi pe braşoveni şi i-a minţit:

"Am făcut Facultatea de Automatică și Calculatoare." E un deja-vu, o senzație că ai fost luat de fraier, iar românii trăiesc asta de 30 de ani. În mod clar, Coliban e un IT-ist capabil de performanță, cu firmă de succes, dar nu despre asta e vorba. S-a mințit, iar USR, parcă, e altceva, nu? Oameni noi în politică, adică noi ca mentalitate și transparență. Cine a avut interesul să colporteze situația studiilor lui Coliban, acum, e altă discuție interesantă.

Allen Coliban o să facă treabă bună în Brașov, dar pleacă cu un handicap. Va fi "ăla fără facultate", care a minţit şi cine știe ce mai ascunde... Problema nu e că Allen nu a absolvit Politehnica, ci că a spus că a făcut-o. Păcat.", a scris Paul Palencsar, jurnalist și teolog, pe Facebook. 

VEZI ŞI Allen Coliban (USR), primarul Brașovului, prins cu minciuna în C.V.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel