Alina Petrescu - Gâdea, întâlnire de gradul 0. "De ce ai plecat de la Antena 3?"

Scutaru Cristina / 20 Martie 2017 / 21:15 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Mihai Gâdea și Alina Petrescu, noul purtător de cuvânt al Guvernului Grindeanu, au avut un dialog în sediul Guvernului. Jurnalistul a întrebat-o pe fosta sa colegă de la Antena 3 de ce a plecat de la pupitrul știrilor.

"Ce te-a făcut să iei decizia aceasta? Adică să schimbi ceva ce făceai foarte bine, de mulți ani. Îmi imaginez că nu a fost deloc simplu. Ce te-a făcut să iei decizia aceasta?", a zis Mihai Gâdea.

Răspunsul Alinei Petrescu a fost următorul: "A fost greu să ajung la această decizie. Cred că fiecare în viață știe când se apropie natural de un final de etapă și când își dorește să facă altceva. Este o decizie la care m-am gândit foarte mult timp. Nici nu avea cum să fie altfel. Dar această oportunitate a venit așa, la fix. A trebuie să iau foarte repede această decizie. Discuțiile nu au durat mai mult de o săptămână și jumătate. Propunerea mi-a făcut-o premierul. (...) Este atât de interesant aici încât nu regret nimic".

"Eu acum absorb și acumulez atât de multe lucruri și sunt atâtea experiențe noi... Simplul fapt de a participa la ședințele de guvern. Este absolut incredibil să vezi interacțiunea dintre miniștri, să vezi cum decurg discuțiile, cum nu este deloc cum ne închipuim noi că este, nu este o simplă procedură", a adăugat Alina Petrescu.

[citeste si]

În cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", Mihai Gâdea a spus: "M-am întâlnit cu purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu, care a fost o gazdă excepțională. Cred că este și va rămâne unul dintre oamenii foarte, foarte atașați de România, un excelent comunicator".


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25